Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Bottelstraat 16 C in Nijmegen 6511 XB

Bottelstraat 16 C

6511 XB Nijmegen
Huurprijs € 810,- p.m.
024-3604555

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 50 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

'Het Magazijn'

Loop je vanaf het Kronenburgerpark de Lange Hezelstraat in, dan bevindt 'Het Magazijn' zich na ongeveer 50 meter links. De bebouwingsgeschiedenis van deze locatie in de Bottelstraat gaat terug tot de 15e eeuw, toen het pand op nummer 10 al 'De Gouden Wagen' of 'Het...
Lees meer

Omschrijving

'Het Magazijn'

Loop je vanaf het Kronenburgerpark de Lange Hezelstraat in, dan bevindt 'Het Magazijn' zich na ongeveer 50 meter links. De bebouwingsgeschiedenis van deze locatie in de Bottelstraat gaat terug tot de 15e eeuw, toen het pand op nummer 10 al 'De Gouden Wagen' of 'Het Magazijn' werd genoemd.

Daarachter bevond zich een open plaats met kleine huisjes voor de nonnen van het Convent Gravendael. Dit kloosterhof grensde aan het nog bestaande Observantenhof. Niet alleen de rijke middeleeuwse historie, maar ook het recentere industriële en winkelverleden zijn gebruikt als inspiratie voor de naam van het bebouwingsplan. Het nieuwe Magazijn wordt een unieke woonlocatie met een karakteristiek hof, waarin nieuwbouw van stadswoningen wordt afgewisseld met de renovatie van het Gulden Wagenhuis en de transformatie van de meeltoren tot prachtige appartementen. In 4 plandelen zal deze historische plek worden teruggegeven aan de Nijmeegse Benedenstad.

De koopwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd, en zeer binnenkort worden de huurappartementen opgeleverd.

Plandeel B - Gouden Wagenbouw - Bottelstraat
Dit historische waardevolle gebouw (gemeentelijk monument) wordt volledig in oude luister hersteld en getransformeerd tot een wooncomplex van 14 zelfstandige studio's/appartementen met gemiddeld 40m² woonoppervlak. De achterzijde van dit gebouw zal uitkomen op het hof. De woningen worden gesitueerd rondom een binnenhof dat een oase van rust in de levendige binnenstad zal vormen.

De verschillende type appartementen/studio's hebben een minimale woonoppervlak van ca. 32m² en maximaal ca. 56m². De 2 grootste appartementen/studio's beschikken over een dakterras, de andere beschikken niet over een buitenruimte.

10 studio's:
De studio's beschikken over een woonkamer, keuken (incl. kookplaat, afzuigkap en koelkast) en slaapkamer in één, toilet, badkamer met douche en wastafel. 1 studio beschikt over een dakterras van 14 m². Geschikt voor maximaal 1 persoon.

4 appartementen:
De appartementen beschikken over 1 aparte slaapkamer, keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast, badkamer met douche en wastafel. 1 appartement beschikt over een dakterras van 8 m².

Kijk voor meer informatie op https://woneninhetmagazijn.nl/.

ER IS NOG 1 STUDIO BESCHIKBAAR!

Huurprijs: vanaf € 810,- per maand exclusief g/w/e/ exclusief € 25,- servicekosten
Aanvaarding: per direct beschikbaar
Huurtermijn: minimaal 2 jaar, daarna onbepaalde tijd

Om in aanmerking te komen voor het huren van één van de studio's/appartementen dient een inschrijfformulier ingevuld te worden. U kan het formulier downloaden via onze site www.hestia.nl\vastgoedmanagement\inschrijfformulier\.
De ingevulde inschrijfformulieren zullen worden geïnventariseerd en er zal een toewijzing gaan plaatsvinden, zoveel mogelijk rekening houdend met de aangegeven voorkeuren van iedere kandidaat.

Voor de verhuur van deze woning geldt een inkomenseis. Het bruto maandinkomen dient minimaal 3x de maandhuur van de woning te bedragen. Het bruto maandinkomen van een tweede inkomen mag voor de helft worden meegerekend. Er dient een waarborgsom ter grootte van één maandhuur betaald te worden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 810,- per maand Waarborgsom € 810,- Aanvaarding Direct Servicekosten € 25,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 50 m² Inhoud 100 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel uit 2019 Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Plattegronden

Bottelstraat 16 C in Nijmegen 6511 XB

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Bottelstraat 16 C, 6511 XB Nijmegen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.