Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Nijmegen

Professionele aankoopbegeleiding door een NVM aankoopmakelaar

Gaat u een huis kopen in de omgeving Nijmegen? Dan is het verstandig om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen die kennis heeft van de woningmarkt in Nijmegen en omstreken. Een nieuw huis kopen doet u immers niet iedere dag. Bij Hestia makelaars en taxateurs zorgen wij er samen voor dat de aankoop van uw nieuwe huis een groot succes wordt. Dit doen we door middel van een persoonlijk traject wat we de aankoopbegeleiding noemen. Daar informeren we u graag over.
 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Samen met onze NVM aankoopmakelaar doorloopt u een helder traject om de aankoop van uw huis zo plezierig mogelijk te laten verlopen. De aankoopbegeleiding telt acht duidelijke stappen, het begint met het inventariseren van uw financiële mogelijkheden en eindigt met de inspectie en sleuteloverdracht van de woning voor de notariële overdracht. Voor het in kaart brengen van uw financiële mogelijkheden, zoals uw hypotheek, werken wij samen met GHW Assurantieadviseurs.

Ook voor tips en advies over het woningaanbod in Nijmegen of de omgeving Nijmegen kunt u bij uw NVM aankoopmakelaar terecht. De aankoopmakelaar van Hestia is op de hoogte van het actuele aanbod op de huizenmarkt en kan u adviseren over welke huizen bij uw budget en uw woonwensen passen.

Heeft u een huis gevonden, dan gaat u zelfstandig naar de eerste bezichtiging. Vanaf de tweede bezichtiging gaat de NVM aankoopmakelaar van Hestia met u mee om u met raad en daad bij te staan. Wanneer u een keus heeft gemaakt, dan kan het onderhandelen beginnen. Dit wordt gedaan door de aankoopmakelaar. Wanneer u het eens bent geworden met de verkopende partij zal de NVM aankoopmakelaar de koopovereenkomst controleren, u adviseren over de taxatie van uw nieuwe huis en tenslotte uw nieuwe woning nogmaals controleren voordat de notariële overdracht plaatsvindt. Kortom, een NVM aankoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs begeleidt u tijdens het hele aankooptraject.
 

Tarieven van een NVM aankoopmakelaar

Hestia makelaars en taxateurs is graag open over het tarief van een NVM aankoopmakelaar. Daarom willen we u alvast informeren over uw investering in een NVM aankoopmakelaar.

Uw basis investering voor een eenmalige aankoop met een NVM aankoopmakelaar is € 1.033,05 excl. BTW (= € 1.250,- inclusief BTW). Dit is inclusief één bezichtiging met de makelaar en dit tarief geldt voor woningen/appartementen met een koopsom tot de € 400.000,- k.k., daarboven is ons tarief in overleg. Mocht het nodig zijn dat de makelaar naar meerdere woningen met u gaat kijken dan kost dit € 100,- incl. BTW per bezichtiging.

Deze courtage is exclusief een 10% makelaarscourtage (excl. BTW) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs van uw nieuwe huis. Met andere woorden, valt de definitieve aankoopprijs van uw nieuwe huis € 100,- lager uit dan de vraagprijs, dan ontvangt Hestia makelaars en taxateurs € 10,- (excl. BTW) aanvullende makelaarscourtage. De rest van de winst is natuurlijk voor u. Met een aankoopmakelaar verdient u uw investering dus terug.

De betaling van de aankoopmakelaar zal geschieden via de notaris.

Mochten de onderhandelingen met betrekking tot de woning van uw eerste keus niet leiden tot een aankoop, dan betaalt u slechts € 175,- (inclusief BTW) aan Hestia makelaars en taxateurs als vergoeding voor de geïnvesteerde tijd. Maakt u binnen twee maanden weer gebruik van de diensten van onze NVM aankoopmakelaar, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eindafrekening.
 

Schakel nu een professionele NVM aankoopmakelaar in

Wilt u meer informatie over onze persoonlijke aankoopbegeleiding samen met een NVM aankoopmakelaar of een courtagevoorstel op maat? Neem dan contact op met Hestia makelaars en taxateurs. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoonnummer 024-360 4555, via makelaardij@hestia.nl of via het contactformulier op deze website.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring