Mijn favorieten

Bedrijfspand kopen of huren

Bedrijfspand huren of een bedrijfspand kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijfspand, dan heeft u een keus: een bedrijfspand kopen of een bedrijfspand huren. Hestia makelaars en taxateurs heeft een breed en gevarieerd aanbod van bedrijfspanden in Nijmegen en de directe omgeving.

Samen kijken we naar uw wensen en ambities voor het perfecte bedrijfspand

Gaat u een bedrijfspand kopen, dan investeert u direct in uw onderneming. Het pand komt immers op de balans van uw organisatie te staan. Daarnaast is er vaak veel meer mogelijk met een bedrijfspand wanneer dat van u is dan wanneer u het bedrijfspand huurt. Daar tegenover staat natuurlijk dat u in een keer (veel) geld moet investeren wanneer u ervoor kiest voor een bedrijfspand kopen, in plaats van een bedrijfspand huren.

Hestia makelaars en taxateurs wil u graag ondersteunen met gerichte tips en advies door een ervaren adviseur. Samen kijken we naar uw onderneming, uw wensen en de toekomst van uw organisatie. Op basis hiervan spreken wij ons netwerk aan om samen met u op zoek te gaan naar een pand dat precies aansluit op uw wensen en uw ambities.

Meer informatie over het kopen of huren van een bedrijfspand

Benieuwd naar ons huidige aanbod van bedrijfspanden in Nijmegen of de directe omgeving van Nijmegen? Bekijk dan hier ons actuele overzicht van bedrijfspanden. Wilt u meer informatie over Hestia makelaars en taxateurs? Dan kunt u ons tijdens werkdagen bereiken via telefoonnummer 024-360 4555, via makelaardij@hestia.nl of via het contactformulier op deze website

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring