Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Nijmegen

Gaat u een huis verkopen? Schakel een ervaren verkoopmakelaar in

De beslissing is genomen: u gaat uw huis verkopen. Uw huis is bijvoorbeeld te klein geworden vanwege een gezinsuitbreiding of juist te groot omdat uw kinderen het huis uit zijn. Wat de reden ook is, schakel bij de verkoop van uw huis de hulp in van een ervaren verkoopmakelaar. Veel huiseigenaren onderschatten namelijk wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een huis. Een verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs weet precies wat er moet gebeuren om uw huis aantrekkelijk te maken voor het juiste publiek.

Wat mag u verwachten van onze verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs komt al in beeld nog voordat uw woning te koop staat. Eerst wordt er met u een uitgebreide opname ter plaatse afgesproken. Vervolgens ontvangt u van ons team van zes woningmakelaars een zorgvuldig advies. Dit advies omvat de inschatting van de te verwachten verkoopopbrengst alsmede praktische tips om te komen tot een optimale presentatie van uw woning. Tevens wordt er met u gesproken over de vraagprijs van uw huis. De vraagprijs van uw huis wordt bepaald door een groot aantal zaken, zoals de staat van uw huis, de locatie, het energielabel en natuurlijk de prijzen van soortgelijke huizen in de omgeving.

Wanneer onze verkoopmakelaar dit samen met u heeft besproken, zal het publicatieplan worden opgesteld. In dit publicatieplan zal worden uiteengezet welke middelen worden benut om uw huis onder de aandacht te brengen van het publiek. U kunt hierbij denken aan de website Funda, de website van Hestia makelaars en taxateurs en social media, maar ook aan een herkenbaar bord in uw voortuin en een uitnodigende fotopresentatie in ons kantoor. U heeft zelfs de mogelijkheid om elke maand mee te doen aan een gratis koopavond om uw huis extra onder de aandacht te brengen.

Wanneer de verkoopmakelaar het publicatieplan samen met u heeft bepaald en uw huis verkoopgereed is gemaakt, is het moment aangebroken: uw huis wordt te koop gezet. De verkoopmakelaar is het eerste aanspreekpunt voor potentiële kopers en zorgt ervoor dat alle bezichtigingen worden gecoördineerd en begeleid. Wordt er een bod uitgebracht op uw huis, dan zal de verkoopmakelaar samen met u het bod bespreken en namens u de onderhandelingen voeren. Accepteert u een bod, dan zorgt de verkoopmakelaar voor de koopovereenkomst en dat alle stukken tijdig bij de notaris worden bezorgd.

Kortom, de verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs doet meer dan alleen het plaatsen van een bord in uw voortuin. Onze verkoopbegeleiding is een persoonlijk traject waarbij u de kennis en onze 85 jaar ervaring van ons volledige kantoor achter u heeft staan. Dat geeft zekerheid en een vertrouwd gevoel.

Benieuwd naar meer voordelen van een verkoopmakelaar?

Wilt u meer informatie over de voordelen van een verkoopmakelaar? Of misschien bent u wel benieuwd naar de voordelen van Hestia makelaars en taxateurs? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u uw huis gaat verkopen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen