Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Nijmegen

Een huis verkopen in Nijmegen? Schakel een ervaren verkoopmakelaar in!

De beslissing is genomen: u gaat uw huis verkopen in de regio van Nijmegen. Uw huis is bijvoorbeeld te klein geworden vanwege gezinsuitbreiding of juist te groot omdat uw kinderen het huis uit zijn. Wat de reden ook is, schakel bij de verkoop van uw huis de hulp in van een ervaren verkoopmakelaar. Veel huiseigenaren onderschatten namelijk wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een woning. Een verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs is gevestigd in Nijmegen en weet precies wat er moet gebeuren om uw huis aantrekkelijk te maken voor de juiste doelgroep.

Wat mag u verwachten als u onze verkoopmakelaar inschakelt voor het verkopen van uw huis nabij Nijmegen?

Een verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs in de regio Nijmegen, komt al in beeld nog voordat uw woning te koop staat. Eerst wordt er met u een uitgebreide opname ter plaatse afgesproken. Vervolgens ontvangt u van ons team een zorgvuldig advies. Dit advies omvat de inschatting van de te verwachten verkoopopbrengst alsmede praktische tips om te komen tot een optimale presentatie van uw woning. Tevens wordt de vraagprijs van uw huis besproken. Deze vraagprijs is afhankelijk van zaken, zoals de staat van uw huis, de locatie, het energielabel en de prijzen van soortgelijke huizen in de omgeving. Geïnteresseerd in een taxatie van uw huidige woning? Ook deze dienst verlenen we graag aan u.

Wat houdt een publicatieplan in?

Wanneer onze verkoopmakelaar dit samen met u heeft besproken, zal het publicatieplan worden opgesteld. In dit publicatieplan zal worden uiteengezet welke middelen worden benut om uw huis onder de aandacht te brengen van het publiek. Denk hierbij aan de website Funda, de website van Hestia makelaars en taxateurs en social media, maar ook aan een herkenbaar bord in uw voortuin en een uitnodigende fotopresentatie in ons kantoor in Nijmegen. U heeft zelfs de mogelijkheid om elke maand mee te doen aan een gratis koopavond om uw huis extra onder de aandacht te brengen.

Persoonlijke begeleiding bij het verkopen van uw huis in en rondom Nijmegen

Wanneer de verkoopmakelaar het publicatieplan samen met u heeft bepaald en uw huis in de regio Nijmegen verkoopgereed is gemaakt, is het moment aangebroken: uw huis wordt te koop gezet. De verkoopmakelaar is het eerste aanspreekpunt voor potentiële kopers en zorgt ervoor dat alle bezichtigingen worden gecoördineerd en begeleid. Wordt er een bod uitgebracht op uw huis, dan zal de verkoopmakelaar samen met u het bod bespreken en namens u de onderhandelingen voeren. Accepteert u een bod? Dan zorgt de verkoopmakelaar voor de koopovereenkomst en dat alle stukken tijdig bij de notaris worden bezorgd.

Zekerheid en een vertrouwd gevoel

Kortom, de verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs uit Nijmegen doet meer dan alleen het plaatsen van een bord in uw voortuin. Onze verkoopbegeleiding is een persoonlijk traject waarbij u de kennis en onze 85 jaar ervaring van ons volledige kantoor achter u heeft staan. Dat geeft zekerheid en een vertrouwd gevoel.

Benieuwd naar meer voordelen van een verkoopmakelaar?

Wilt u meer informatie over de voordelen van een verkoopmakelaar? Of misschien bent u wel benieuwd naar de voordelen van Hestia makelaars en taxateurs? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u uw huis gaat verkopen. U bereikt ons elke werkdag door te bellen naar 024-360 4555.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring