Mijn favorieten

Woning verhuren

Verlaat u (tijdelijk) uw woning? Dan is uw woning verhuren wellicht uw oplossing

Als u voor een bepaalde periode naar het buitenland vertrekt en heeft u een koopwoning in Nijmegen of omstreken, dan wordt u wellicht geconfronteerd met dubbele woonlasten. Dit geldt ook voor een situatie waarin u een tweede koopwoning heeft zonder dat uw oude woning is verkocht. In dit geval kunt u de woning het beste verhuren middels de Leegstandwet, de woning kan dan in de verkoop blijven staan en u kunt, onder een aantal voorwaarden, de huurovereenkomst met de huurders beëindigen zodra de woning verkocht is. U dient dan bij de gemeente een leegstandswetvergunning aan te vragen. In beide gevallen is uw woning verhuren via Hestia makelaars en taxateurs een goede en bovenal betrouwbare oplossing.

Uw woning verhuren via Hestia makelaars en taxateurs

Wanneer Hestia makelaars en taxateurs namens u uw woning verhuren, weet u zeker dat uw woning in goede handen is tijdens uw afwezigheid. Ook hier ligt een helder traject aan ten grondslag. Dit traject begint al bij een persoonlijke kennismaking. We beginnen vaak bij het bepalen van de huurprijs. Aan de hand hiervan worden de verhuurbrochures opgesteld en gaan we uw woning actief etaleren op websites zoals Funda en op de website van Hestia makelaars en taxateurs.

Wanneer een potentiële huurder zich meldt, zorgt Hestia makelaars en taxateurs voor de bezichtiging(en) en de eventuele onderhandeling met de huurder in spe. Tevens worden kandidaat huurders uitgebreid gescreend middels een kredietcheck. Wanneer er tot een overeenkomst is gekomen met de huurder, dan zorgt Hestia voor een waterdicht huurcontract waar uw wensen stevig in zijn verankerd. Daarna zorgt Hestia voor de oplevering van de huurwoning.

Kortom, met het heldere traject van Hestia makelaars en taxateurs kunt u vertrouwen op een contract waar u én de nieuwe huurder zich prettig bij voelen.

Neem contact op met Hestia makelaars en taxateurs voor meer informatie over uw woning verhuren

Vertrekt u voor een bepaalde tijd naar het buitenland of wilt u om een andere reden uw woning verhuren? Dan kunt u ons tijdens werkdagen bereiken via telefoonnummer 024-360 4555, via makelaardij@hestia.nl of via het contactformulier op deze website. Samen maken we heldere afspraken zodat u met een gerust hart uw woning verhuren kunt uitbesteden aan Hestia makelaars en taxateurs.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring