Mijn favorieten

Huis kopen Beek

  • Brede marktkennis
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
Een huis kopen in Beek is een spannend moment dat u misschien maar één keer in uw leven meemaakt. Het is daarom begrijpelijk dat u hiervoor een ervaren makelaar wilt inschakelen die samen met u op zoek gaat naar een woning die aan al uw wensen voldoet. Hestia makelaars en taxateurs heeft alle kennis en ervaring in huis en zij begeleiden u in acht stappen naar uw nieuwe woning.

Een huis kopen in Beek in acht stappen

Van het inventariseren van de financiële mogelijkheden tot aan de inspectie en de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning. Onze aankoopbegeleiding kent een traject van acht heldere stappen en ontzorgt u volledig bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Het enige wat u hoeft te doen, is uw woonwensen aan ons kenbaar maken. Zo wordt het kopen van een huis in Beek wel heel eenvoudig!

Het huis gekocht? Verhuur de tweede woning!

Met een aantrekkelijke huizenmarkt kan het zomaar zijn dat uw huidige woning snel wordt verkocht. U wilt uiteraard niet ineens op straat staan en uw huis liever pas te koop zetten zodra u uw nieuwe huis in Beek heeft gekocht. Om te voorkomen dat u met dubbele lasten te maken krijgt, helpen wij u graag met de verhuur van uw huis. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Na een kennismakingsgesprek start de persoonlijke aankoopbegeleiding

Geïnteresseerd in een persoonlijke aankoopbegeleiding zodra u een huis wilt kopen in Beek? Plan een kennismakingsgesprek in en bel naar het volgende telefoonnummer: 024-360 4555.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring