Mijn favorieten

Huis kopen Malden

  • Brede marktkennis
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
Denkt u erover na om een huis te kopen in het Gelderse Malden? Maar weet u niet precies waar u naar op zoek bent en wat het aanbod van huizen is in deze gemeente? Schakel dan de hulp van een aankoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs in. Onze ervaren makelaars zijn bekend in de regio en informeren u graag.

Huis kopen in Malden? Maak het uzelf eenvoudig met de aankoopbegeleiding!

Bij onze makelaardij bieden we een traject met de naam aankoopbegeleiding. Dit is een persoonlijk traject waarbij u acht stappen doorloopt. Het start met een inventarisering van de financiële mogelijkheden en eindigt met de inspectie en de sleuteloverdracht na het kopen van het huis in Malden. Wij begeleiden u dus gedurende de gehele zoektocht naar uw droomwoning en helpen u met het afwikkelen van de processen die hierbij horen.

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Wanneer u voor het eerst een huis gaat bezichtigen, gaat u zelfstandig het huis bekijken. Bent u geïnteresseerd in het kopen van deze woning in Malden en wilt u een tweede bezichtiging plannen? Dan gaat de aankoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs met u mee en geeft u advies. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan begint de aankoopmakelaar met onderhandelen. Wanneer u het eens bent geworden, controleert de aankoopmakelaar de verkoopovereenkomst, adviseert hij of zij u over de taxatie van uw nieuwe huis en checkt de nieuwe woning nogmaals voordat de notariële overdracht plaatsvindt.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de aankoopbegeleiding omdat u een huis wilt kopen in Malden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. U bereikt ons op werkdagen via 024-360 4555. Schakelt u onze hulp in wanneer u een huis gaat kopen in Malden?
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring