Mijn favorieten

Huis verkopen Malden

  • Brede marktkennis
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
Wat is de reden dat u uw huis gaat verkopen in Malden? Verhuist u naar een kleiner appartement omdat uw vrijstaande woning te groot is geworden? Of wilt u juist verhuizen naar een vrijstaande woning omdat uw appartement te klein is geworden? En wat komt hier allemaal precies bij kijken? De ervaren verkoopmakelaar van Hestia makelaars en taxateurs begeleidt u graag gedurende het hele proces van het verkopen van uw huis in Malden.

Tal van zaken komen om de hoek kijken als u uw huis gaat verkopen in Malden

De verkoop van uw huis bestaat niet alleen uit een mooie presentatie online. Voordat uw huis verkoopklaar op Funda kan worden gezet, stemmen wij diverse zaken met u af. Zo geven wij u advies over een inschatting van de verkoopopbrengst. We bieden u praktisch tips voor een optimale presentatie van uw woning. En we stemmen een reële vraagprijs met u af.

Presenteer uw huis naar de buitenwereld

Zijn bovengenoemde zaken met u besproken? In dat geval wordt het tijd om uw huis te presenteren aan Nederland en deze te verkopen in Malden. Er wordt een herkenbaar verkoopbord in uw tuin geplaatst en uw woning wordt op kantoor, Funda, social media en onze eigen website gepresenteerd. Ten slotte voeren wij namens u de onderhandelingen uit en zorgen we voor de koopovereenkomst en het tijdig bezorgen van alle stukken bij de notaris.

Laat uw huis in Malden door ons verkopen

Van A tot Z ontzorgd worden en uw huis door ons laten verkopen in Malden? Bereik ons via het nummer 024-360 4555 en wellicht zetten wij ook uw huis binnenkort in de verkoop.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring