Mijn favorieten

Over Hestia Makelaars en Taxateurs

Hestia makelaars en taxateurs: thuis in Nijmegen sinds 1930

Hestia makelaars en taxateurs is al sinds 1930 een begrip in Nijmegen en omstreken. Al decennia lang richten wij ons op woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw en vastgoedmanagement. Mede door onze brede marktkennis en ervaring is Hestia al jarenlang één van de grootste makelaars en taxateurs in Nijmegen en omstreken. En daar zijn wij trots op.

Een brede ervaring kleurt ons verleden, een enthousiast team verzekert onze toekomst. Wij bespreken elk huis of bedrijfspand met ons team dat bestaat uit een zestal ervaren en deskundige adviseurs, om er zeker van te zijn dat alle beschikbare kennis wordt aangesproken. Zo weet u zeker dat ons hele team achter u staat tijdens de taxatie, huur of verhuur, verkoop of aankoop van uw huis of bedrijfspand.

Wilt u meer informatie over Hestia Makelaars en taxateurs?

Wilt u meer informatie over onze diensten zoals aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding of de taxatie van uw huis of bedrijfspand? Of wilt u graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Tijdens kantooruren wordt u altijd te woord worden gestaan door één van onze medewerkers. Zoekt u contact met Hestia buiten onze kantoortijden, dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier of door middel van een e-mail via makelaardij@hestia.nl.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring