Mijn favorieten

Taxatie woning Nijmegen

  • Brede marktkennis
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
Voor zowel de aankoop als verkoop is een taxatie van een woning in Nijmegen vereist. De taxatie wordt namelijk door uw geldverstrekkers verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. En daarnaast moet de taxatie worden uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Hestia makelaars en taxateurs is een erkend NWWI-taxateur en stelt ook graag voor de taxatie van uw woning of bedrijfspand in Nijmegen een gedegen rapport op.

Waarop wordt de taxatie van uw woning in Nijmegen gebaseerd?

Wist u dat de taxatie van uw woning of bedrijfspand in Nijmegen afhankelijk is van diverse factoren? De buurt waarin de woning ligt, de aanwezigheid van praktische voorzieningen in de omgeving en de indeling van het huis zijn een aantal factoren die van grote invloed zijn op de waarde van een pand. In wat voor omgeving is uw bedrijfspand of woning gesitueerd? En bent u benieuwd wat het nu precies waard is? Neem contact op met de taxateurs van Hestia makelaars en taxateurs en ontvang een onafhankelijk taxatierapport.
 

Koop of verkoop? Zorg voor een eerlijk taxatierapport

Wilt u meer informatie over de taxatie van uw bedrijfspand of woning in Nijmegen? Of wilt u direct een taxatie inplannen met een van onze ervaren taxateurs? Bereik ons tijdens werkdagen via 024-360 4555 en vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een afspraak in.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring