Mijn favorieten

Bedrijfstaxatie

Op zoek naar een gecertificeerd taxatierapport voor een betrouwbare bedrijfstaxatie?

Bij de aankoop of verkoop van een bedrijfspand is een betrouwbaar taxatierapport één van de belangrijkste methodes om de vraagprijs van een bedrijfspand te bepalen. Ook voor uw verzekeringen, zoals een opstalverzekering, is een gecertificeerd taxatierapport erg waardevol. Bij Hestia makelaars en taxateurs werken gecertificeerde taxateurs die zorgen voor een onafhankelijke en betrouwbare bedrijfstaxatie.

Hestia makelaars en taxateurs: aangesloten bij het TMI, het NRVT en gecertificeerd REV taxateur

Uw bedrijfspand moet elke drie jaar opnieuw getaxeerd worden. Een deskundigentaxatie van uw bedrijfspand heeft namelijk een geldigheid van drie jaar. Om u zekerheid te geven over de betrouwbaarheid van het taxatierapport van uw bedrijfspand, is Hestia makelaars en taxateurs aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut), het NRVT (het Nederlands Register  Vastgoed Taxateurs) en hebben wij een gecertificeerde REV taxateur in ons team.

Een REV taxateur (REV staat voor Recognised European Valuer) bezit een internationaal erkende en beschermde titel. Een REV taxateur is daarmee een buitengewoon betrouwbare professional en dat biedt onze klanten vertrouwen wanneer men een betrouwbare en gecertificeerde bedrijfstaxatie nodig heeft. In Nederland mogen overigens zo’n 30 taxateurs zich een REV taxateur noemen.

Neem contact op voor een betrouwbare bedrijfstaxatie

Bent u op zoek naar een onafhankelijke partij voor uw bedrijfstaxatie? En wilt u zeker weten dat het taxatierapport van uw bedrijfspand voldoet aan alle wettelijke eisen en de eisen die uw financier of bank stelt? Zoek dan contact met Hestia makelaars en taxateurs. Dankzij ons brede kennis en expertise zorgen wij voor een betrouwbaar taxatierapport voor uw bedrijfspand.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring