Mijn favorieten

Inschrijfformulier

Uiteraard willen wij u als woningzoekende optimaal van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor één van onze huurwoningen dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomenseis waarbij uw bruto maandinkomen minimaal gelijk dient te zijn aan 3 maal de huurprijs. Voor tweeverdieners geldt ten aanzien van het tweede salaris een andere inkomensnorm. Het tweede inkomen mag voor de helft meegenomen worden in de inkomensberekening. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Woningdelers:
De woningen die Hestia verhuurt zijn niet geschikt bevonden om verhuurd te worden aan woningdelers die geen duurzame gemeenschappelijke huishouding voeren.

Zelfstandig ondernemers:
Voor zelfstandig ondernemers gelden andere inkomensberekeningen en/of aanvullende voorwaarden. Deze worden per individueel geval bekeken. Indien u zelfstandig ondernemer bent vragen wij u een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel aan te leveren en een door een erkend accountant gewaarmerkt accountantsrapport te overleggen (minimaal van de laatste 2 jaarcijfers). Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u mogelijk een hogere waarborgsom dient te overleggen.

Studenten:
De woningen/appartementen die Hestia verhuurt zijn niet geschikt voor studenten. Wij verhuren wel studentenkamers echter wordt er in de meeste gevallen door de overige kamerbewoners een kijkavond georganiseerd en volgt daaruit een huurder. Dit gaat dus, bijna altijd, buiten Hestia om.

Recht om te weigeren:
Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. Wij houden ons het recht om potentiële huurders zonder opgave van reden voor een specifieke woning te weigeren.

Hier kunt u het inschrijfformulier voor huurwoningen en garageboxen downloaden. Het inschrijfformulier voor huurwoningen betreft een PDF bestand die in te vullen is. Om uw aanvraag toch zo spoedig mogelijk te kunnen verwerken kunt u deze mailen naar info@hestia.nl.

Inschrijfformulier huurwoningen
Inschrijfformulier garageboxen

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring