Mijn favorieten

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer in Nijmegen en omstreken

Als eigenaar van vastgoed bent u waarschijnlijk niet in de gelegenheid om uw vastgoed dag in, dag uit te onderhouden. Daarom treedt Hestia Vastgoed Beheer BV op als vastgoedbeheerder. Dit houdt in dat wij uw vastgoed wél dag in, dag uit onderhouden op het gebied van financieel en administratief vastgoedbeheer, technisch vastgoedbeheer en commercieel vastgoedbeheer. Dit doet Hestia voor onder andere appartementen, woningen, garageboxen, bedrijfspanden, kantoren, winkels, studentenpanden en parkeerplaatsen.

Financieel vastgoedbeheer, technisch vastgoedbeheer en commercieel vastgoedbeheer onder één dak

Het doel van vastgoedbeheer is dat u, als vastgoedeigenaar, meer rendement haalt uit uw vastgoed. Wanneer u uw vastgoedbeheer uitbesteedt hoeft u zich niet direct druk te maken over zaken als het onderhoud van uw vastgoed, het behandelen van meldingen van huurders en het innen en administreren van de huur en de servicekosten. Hestia Vastgoed Beheer BV zorgt voor deze zaken.

Aanvullend op het algemene vastgoedbeheer kan Hestia Vastgoed Beheer BV u tevens adviseren op het gebied van juridisch vastgoedbeheer, zoals het vertegenwoordigen van u als vastgoedeigenaar in de vereniging van eigenaars, het voeren van kantongerechtprocedures en het verzorgen van juridische ondersteuning bij huurcommissiezaken.

Hestia Vastgoed Beheer BV als beheerder van uw vastgoed?

Bent u vastgoedeigenaar of eigenaar van onroerend goed en bent u op zoek naar een beheerder van uw vastgoed? Wilt u meer rendement halen uit uw vastgoed? Dan kunt u Hestia Vastgoed Beheer BV tijdens werkdagen bereiken via telefoonnummer 024-360 4555, via makelaardij@hestia.nl of via het contactformulier.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring