Mijn favorieten

VvE vastgoedbeheer

Hestia Vastgoedmanagement, ook voor betrouwbaar VvE beheer

Gaat u een huis kopen, dan wordt u automatisch eigenaar van de grond waarop het huis staat. Dit geldt niet voor eigenaars van een appartement. Alle eigenaars van de appartementen zijn immers gezamenlijk eigenaar van de grond waarop het complex is gebouwd. Dit collectief noemt men een VvE. VvE staat voor Vereniging van Eigenaren. De Vereniging van Eigenaren is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het onderhoud van het appartementencomplex. Omdat niet ieder lid van een VvE kennis heeft over het onderhouden van een appartementencomplex, wordt het beheer vaak uitbesteed aan een professionele beheerder; een beheerder zoals Hestia Vastgoedmanagement. Inmiddels zijn er al ruim 150 complexen in Nijmegen en omstreken die voor ons als beheerder hebben gekozen.

VvE: de Vereniging van Eigenaren

Elke VvE heeft een bestuur. Dit bestuur bestaat in veel gevallen uit een professionele bestuurder of beheerder. De taak van een VvE beheerder is het adviseren van de bewoners over de algemene zaken van zowel technische, financiële als strategische aard. In het bestuur van een kleine VvE nemen vaak de bewoners zelf plaats. In het geval van grotere complexen kunnen de leden van een Vereniging van Eigenaren beslissen om het VvE beheer uit te besteden. Hestia Vastgoedmanagement kan het VvE beheer op zich nemen om uw Vereniging van Eigenaren te voorzien van professionele ondersteuning en betrouwbaar advies.

Is uw Vereniging van eigenaren op zoek naar betrouwbaar en professioneel VvE beheer?

Hestia Vastgoedmanagement kan het VvE beheer op zich nemen voor appartementencomplexen uit Nijmegen en voor appartementencomplexen in een straal van 50 km rondom Nijmegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor uw Vereniging van Eigenaren wanneer Hestia het VvE beheer op zich neemt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hestia Vastgoedmanagement. Samen inventariseren we uw wensen en bespreken onze toegevoegde waarde voor uw Vereniging van Eigenaren.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring